De tijd vliegt!

11 september 2017

Het is al 11 september, dus nog maar 12 dagen tot de 23e. Help!
Koortsachtig nagedacht over mijn aanpak: ga ik werken met een thema? Maak ik vooral mijn schappen leeg? Neem ik van alles wat mee? Hoeveel past er op 2 meter?
Uiteindelijk heb ik besloten (met dank aan Denise) om mijn kleine bolletjes centraal te stellen.
Ze zijn allemaal uniek (worden nl in een saggar gestookt), zijn lekker handzaam en bovendien hebben ze een zeer schappelijke prijs.
Het kruikenproject ging goed vorig jaar, misschien werkt het om op een markt ook één product centraal te stellen. Als je dus de kruiken gemist hebt (of je vond ze gewoon te duur), dan is dit je kans.

Om een mooie presentatie te maken heb ik besloten dat ik er minimaal 25 moet hebben. Ik heb er pas 12 en aangezien ik maar één mal heb, is het dus nog even goed doorwerken en plannen om alles op tijd af te hebben:

  • gieten
  • afwerken (gietrandjes verwijderen, gladmaken)
  • drogen
  • laagje terra sigillata erop
  • biscuitstook
  • stoken in saggar

De oven gaat overuren maken!
En dan wil ik ze ook nog in een mooi (nog te maken) kastje!

Natuurlijk zijn 25 bolletjes op 2 meter een beetje weinig, dus daarnaast wil ik een kleine selectie laten zien van mijn werk: oud en nieuw; 2D en 3D, groot en klein. Voor elk wat wils!
Ik hoop je daar te zien.

Aanbieding: wanneer je deze blog geprint meeneemt (of op je telefoon kan laten zien, beter voor het milieu), krijg je € 5,- korting op een bolletje (je betaalt geen € 45,- maar € 40,-). En de voorraad is beperkt!