Weer thuis

De maand in Colorado zit er alweer op. Veel gezien, gehoord, gedaan. Het was een mooie ervaring en smaakt zeker naar meer. Het is heerlijk om je vier weken alleen druk te hoeven maken over je werk. Ik was tevreden over de uiteindelijke resultaten en ben inmiddels thuis alweer verder gegaan waar ik daar gebleven was.

De laatste week was lekker druk. Er moest afgerond, opgeruimd en ingericht worden. De expositie op 'Final Friday' is voor iedereen die ge├»nteresseerd is. Je laat zien wat je tijdens je residency gedaan hebt. Zo'n expo of presentatie aan het eind maakt je verblijf minder vrijblijvend. Je zorgt voor een hapje en een drankje en leert zelfs op de laatste dag nog nieuwe mensen kennen.

Ik heb ook twee dagen achter een draaischijf gezeten, iets wat ik al heel lang niet meer had gedaan. Het viel niet tegen en heb zelfs twee vormen bewaard. Misschien komt ook dat later nog in mijn werk terug.

Tussendoor bezochten we Black Canyon. Een fantastisch 'National Park' met, zoals de naam zegt, een diepe canyon waarvan de wanden doen denken aan een hoge kathedraal.

Ik ben zelf heel benieuwd welke uitwerking de ervaringen zullen hebben op mijn toekomstige werk.
We gaan het zien.

blog1 blog2

Twee van de werken die ik gemaakt heb in Paonia