Zoekende

Ik had grootse plannen voor ik hiernaartoe kwam. Experimenteren. Groter werken. Tekenen. Me helemaal op mijn werk storten. Helaas stap je, als je een nieuw land in stapt, niet ook in een andere persoonlijkheid. Je neemt jezelf mee. Bovendien blijken vier weken dan toch erg kort, zeker met keramiek, waarbij je niet meteen het resultaat ziet.

Daarnaast je moet wennen aan de ruimte, het land, de mensen en de omgeving en wil je wat sociale contacten hebben en de ongelooflijk mooie omgeving een beetje zien.
Alle plannen lijken dan ineens heel ver weg.

Dat betekent niet dat ik niks gedaan heb, integendeel. Ik heb een workshop gegeven en nog één komende zaterdag, een presentatie gegeven over mijn eigen werk, ’s avonds geknipt en geplakt om ideeën op te doen en zeker ook geëxperimenteerd met klei op zoek naar nieuwe structuren, texturen, mogelijkheden en ideeën.

Waar het allemaal toe zal leiden, ik heb nog geen idee, maar de zoektocht is interessant en ik ben ervan overtuigd dat een poosje werken in een andere omgeving, even los zijn van je normale werk, op den duur zijn vruchten af zal werpen.

DSC00734 web DSC00736 web

Texturen waar ik mee aan het experimenteren ben