Ik ben er klaar voor!

21 september 2017

Het is gelukt! Ik heb 25 bolletjes voor de kunstmarkt van aanstaande zaterdag. Tenminste, als de 8 die nu nog in de oven staan om geglazuurd te worden het ook overleven. Het was leuk om weer een kleine 'serie' te maken en ik merkte dat ik meer aan het experimenteren was dan met het kruikenproject van vorig jaar. Dat leverde dan ook echt een paar hele mooie en verrassende werken op!
Mijn idee was om er een mooie kast bij te maken, maar dat bleek toch niet mooi en praktisch (en haalbaar). We (bedankt Lilian) hebben dus een andere opstelling bedacht.
Als het goed is worden de 25 bolletjes een echte 'eye-catcher', maar er moet nog wel wat bij, dus maak ik een keus uit een aantal grotere vormen en neem ik wat 'miniaturen' (zie foto's hieronder) mee.

Ok├ę, het werk is er. Nu alleen nog:

  • duimen dat de laatste 8 het overleven;
  • inpakmateriaal verzamelen;
  • prijzen maken;
  • stof voor over de kraam kopen;
  • een portfolio op mijn tablet maken;
  • inschrijflijst maken;
  • denken aan: visitekaartjes, fotoboekje kruiken, gereedschap, pennen, enz;
  • zorgen dat alles goed ingepakt en vervoerd wordt;
  • hopen dat er mensen komen die ook echt ge├»nteresseerd zijn!

Volgende week zal ik vertellen hoe het me bevallen is.
Ik wil jullie graag nog even wijzen op een aantal andere activiteiten die er dit weekend zijn en waar ik ook aan meedoe. Je kan het lezen op mijn pagina Actueel.

Ik hoop jullie daar te zien en wil je gebruikmaken van de aanbieding? Kijk dan even in mijn vorige blog: 'tijd vliegt'.