Keramiekopleiding Gouda

Op 19 juli geef ik een workshop "saggar firing in een elektrische oven" op de keramiekopleiding in Gouda. Je kan de saggar eventueel daar laten stoken. Het werk kan dan besproken en opgehaald worden op 27 juli.
Meer informatie en opgeven op hun website.

Instagram

Benieuwd wat ik op sociale media doe? Volg mij op Instagram: @ceramics_jolanda_vd_grint

Engelse boek

boek mrt 


Eindelijk!!

De Engelse editie van mijn boek is dan toch eindelijk te koop in Europa. Het is te koop bij Keramikos in Haarlem en bij De Tiendschuur in Tegelen.
Je kan het ook bestellen via diverse websites, waaronder Gardners (groothandel), Bookdepository en Amazon

 

Museumkast

De Museumkast is een onderdeel van Pakje Kunst. De automaten van Pakje Kunst staan inmiddels in 35 steden. In de automaten zit werk van lokale kunstenaars, in de Museumkast zit werk van kunstenaars uit heel Nederland. Het telt op dit moment al ruim 160 kunstwerken (je vindt een werk van mij op 01). Van elk werk is een video met een beschouwing door 'Mr Visser'. De Museumkast is ook te huur. 
Meer informatie vind je op 'Museumkast'.

Tiendschuur, Tegelen

In de museumwinkel van de Tiendschuur is een aantal werken van mij te koop. Op deze pagina zie je welke werken daar staan.
Kasteellaan 8, Tegelen. Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 11.00 – 17.00 uur.
De Tiendschuur bevindt zich op een prachtige locatie in Tegelen en is alleen daarom al een bezoek waard.

Recensie

Als bedrijf kan je tegenwoordig op google niet meer zonder 'bedrijfsprofiel'. Ik heb er ook een en hierin staat de informatie over het keramiekatelier. Er is ook ruimte voor recensies. Dus ben je blij met een werk, tevreden over de workshop of word je geïnspireerd door mijn boek, dan kan je daar een recensie schrijven, één enkel zin is al genoeg. Dat kan op: https://g.page/Keramiekatelier/review?gm 
Alvast bedankt!