Succesvolle zomer

Gelukkig worden er dit jaar weer exposities en kunstroutes gehouden en ik mocht in de zomer aan drie deelnemen: een solo-expositie bij Theemaas in Rotterdam; de kunstroute in Kortemark (B) en 'Groots in het klein' bij galerie Bax in Sneek. De expositie in Rotterdam is heel succesvol verlopen. In Kortemark ben ik zelf ook een paar dagen geweest en ook daar veel belangstelling. De expositie in Sneek loopt nog tot 11 September.
Het werk dat in Kortemark achterbleef gaat vanaf september naar galerie Artine in Oostende en daar komen waarschijnlijk nog een paar nieuwe werken bij.
Al met al een mooie zomer.

Masterclasses bij de Tiendschuur

De Tiendschuur in Tegelen is weer begonnen met de inschrijvingen voor de (uitgestelde) masterclass 'Saggar firing'. De data zijn 2, 3 en 16 oktober. 
Er zijn nog een aantal plaatsen vrij! Heb je interesse? Bekijk dan de informatie op de website van de Tiendschuur .

Recensie

Als bedrijf kan je tegenwoordig op google niet meer zonder 'bedrijfsprofiel'. Ik heb er ook een en hierin staat de informatie over het keramiekatelier. Er is ook ruimte voor recensies. Dus ben je blij met een werk, tevreden over de workshop of wordt je geïnspireerd door mijn boek, dan kan je een recensie schrijven, één enkel zin is al genoeg. Dat kan op: https://g.page/Keramiekatelier/review?gm 
Alvast bedankt!

Engelse vertaling

amazon


De Engelse vertaling van mijn boek is in de VS al te bestellen op Amazon. Ze moeten wel nog even wachten, want de officiële release is op 12 oktober.
Ik werk samen met Schiffer Publishing aan de laatste correcties. Wij zijn blij dat ze de vormgeving van Yvonne van de Grint bijna in zijn geheel hebben overgenomen.       

Van het Nederlandse boek heb ik nog slechts 100 exemplaren.    

 

Tiendschuur, Tegelen

In de museumwinkel van de Tiendschuur zijn een aantal werken van mij te koop. 
Kasteellaan 8, Tegelen. Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 11.00 – 17.00 uur.
De Tienschuur bevindt zich op een prachtige lokatie in Tegelen en is alleen daarom al een bezoek waard.