Engelse boek

schiffer 


In de VS is het boek eindelijk te koop! Helaas moeten we in Europa nog even wachten. Door diverse (Corona gerelateerde) problemen, zoals papier tekort en problemen met zeecontainers en grenzen, ligt de datum waarop het boek in Europa te koop zal zijn nu halverwege december.
Ik hoop dat dat ook gaat lukken. Het zou fijn zijn wanneer het nog voor de Kerst in de winkels zou liggen.

 

Succesvolle zomer

Gelukkig worden er dit jaar weer exposities en kunstroutes gehouden en ik mocht in de zomer aan drie deelnemen: een solo-expositie bij Theemaas in Rotterdam; de kunstroute in Kortemark (B) en 'Groots in het klein' bij galerie Bax in Sneek. De expositie in Rotterdam is heel succesvol verlopen. In Kortemark ben ik zelf ook een paar dagen geweest en ook daar veel belangstelling. Helaas ben ik zelf niet gaan kijken in Sneek, maar ik hoor dat er veel belangstelling was.
Het werk dat in Kortemark achterbleef staat nu in galerie Artine in Oostende.
Al met al een mooie zomer.

Recensie

Als bedrijf kan je tegenwoordig op google niet meer zonder 'bedrijfsprofiel'. Ik heb er ook een en hierin staat de informatie over het keramiekatelier. Er is ook ruimte voor recensies. Dus ben je blij met een werk, tevreden over de workshop of wordt je geïnspireerd door mijn boek, dan kan je daar een recensie schrijven, één enkel zin is al genoeg. Dat kan op: https://g.page/Keramiekatelier/review?gm 
Alvast bedankt!

Tiendschuur, Tegelen

In de museumwinkel van de Tiendschuur zijn een aantal werken van mij te koop. 
Kasteellaan 8, Tegelen. Openingstijden: dinsdag t/m zondag: 11.00 – 17.00 uur.
De Tienschuur bevindt zich op een prachtige lokatie in Tegelen en is alleen daarom al een bezoek waard.